2019-07-19

Sommar

Sommar för mig betyder, alldeles för lite sömn.  Jag har alltid varit en natt uggla, så att lägga mig tidigt funkar inte alls. Anledningen att jag sover för lite e att barnen vaknar tidigt. Men ibland eller rättare sagt ofta så tar även som sovmorgon och kan sova till 9-10. Varför gnäller jag då, jo alltid är det nån som vaknar för att sen somna om. Jag kan ta ett exempel, för nån natt sen somnade jag runt 02. Sen strax innan kl 03 vankande ena tjejen gick på toa. 10 senare vaknade den andra grabben och hoppade ner i min säng. 04 vaknade ytligare ett barn för att han drömde en mardröm. 06 vaknade jag själv till och kunde inte somna förens typ kl 08 och då sov jag typ till halv 10.

Nu har även den stora tjejen börjat att sommarjobba. Så hon älgar runt typ kvart över 8. Och jag lovar hon är inte den smidigaste och tystaste direkt :).

Älskar mina barn över allt annat, men alla lov är den jobbigaste tiden av dom alla. Då det måste fixas frukost och lunch. Pluss att försöka aktivera dom så mkt som möjligt så det inte blir för mkt skärmar att titta på.

Jag behöver sömn för att orka med mitt liv och då pratar jag inte om att jag behöver sova 24/7. Men jag behöver min sömn och mina rutiner för att jag ska orka funka.

Ha en bra dag i solen. För det ska jag ha :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar