2019-06-25

När jag var ung kunde jag inte kontrollera mina ilska. Jag slängde grejer och slog igen dörrar mm. Så många saker har gått sönder genom åren.

Första gången när egentligen det största bröt ut var när jag och min första kärlek gick isär. Vet att jag gick loss i hanns lägenhet. Klippte sönder fotografi på hanns nya tjej som han var snabb att hitta.

Jag antar att min sjukdom bröt ut när vi gick isär så det var så mkt saker som hände runt omkring. Det var en svår period trots att det var jag som valde att lämna förhållandet :(

Jag träffade oxå en kille. Tyvärr fick han uppleva när jag insjuknade, trots hans unga ålder (han 16 och jag 19) tog han det väldigt bra. Han fick ta hand om mig fast han själv var ett barn. Han var iof väldigt mogen och skaffade barn när han var 18, dock inte med mig då vi bara sågs i drygt ett år. På tal om ilska, en gång när jag fick ett utbrott slängde jag en sax som tyvärr råkade träffa hans ben. Det var ap pinigt då vi fick åka upp till sjukhuset. Tror inte att det behövdes sys, utan som tejpad nog bara. Bara och bara, men så råkade det bli. Tror att han skulle ta saxen ifrån mig och råkade klippa mig i handen (han var inte våldsam nånstans).


Det komiska i det hela om man får säja så är att hans namn börjar på "M" och ärret jag har kvar i handen formar bokstaven M.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar